سفر مقام محترم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به شهرستان شاهرود و افتتاح چندين طرح عمراني در دانشگاه علوم پزشكي شاهرود

آقاي دكتر سيد حسن قاضي‌زاده‌هاشمي وزير محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشكي روز جمعه 30 تير ماه 1396 جهت افتتاح چندين طرح عمراني در دانشگاه علوم پزشكي شاهرود، به اين شهرستان سفر كردند. ايشان پس از افتتاح شش طرح درماني در شاهرود با بيان اينكه دانشگاه علوم پزشكي شاهرود در زمينه آموزش و پژوهش در كشور نام آور است بر لزوم ارتقاي علمي اين دانشگاه با تلاش استادان و دانشجويان تاكيد كرد .فاز اول آزمايشگاه جامع تحقيقات دانشگاه علوم پزشكي شاهرود با 700 متر مربع و يك ميليارد و 200 ميليون تومان هزينه شامل آزمايشگاه هاي "تحقيقاتي زيرفناوري پزشكي و نانو فناوري پزشكي"، "مهندسي بافت"، "بيولوژي سلول ها و مولكولي" و آزمايشگاه تحقيقاتي علوم اعصاب و مطالعات اعتياد و افتتاح فاز اول مركز آموزش مجازي اين دانشگاه در اين سفر افتتاح گرديد.