برگزاري "جشنواره آموزشي دانشجويان حال و آينده آموزش عالي حوزه سلامت"

در راستاي تداوم اجراي اهداف بسته هاي آمايشي برنامه تحول و نوآوري در آموزش علوم پزشكي، معاونت آموزشي دانشگاه با هدف اجراي يكي از محورهاي بسته آموزش پاسخگو و عدالت محور با عنوان: طراحي و استقرار نظام   برنامه ريزي و مديريت تربيت نيروي انساني علوم پزشكي" با هدف: تعيين و اجراي بهترين راهكارها جهت پذيرش دانشجويان بومي" و نيز اجراي يك محور از بسته آمايش سرزميني، ماموريتگرايي، تمركززدايي و  توانمندسازي دانشگاه با عنوان: گسترش محيطي آموزش عالي سلامت در منطقه تحت پوشش" با اهداف: كاهش نياز دانشجويان به مهاجرت به ساير شهرها براي آموزش علوم پزشكي"، "افزايش ماندگاري دانش آموختگان بومي همگام با توسعه امكان ارائه خدمات"، "هدفمندي در توسعه مراكز آموزشي و رشته مقاطع داراي اولويت در نظام سلامت"، و ...، جشنواره استاني با عنوان"جشنواره آموزشي دانشجويان حال و آينده حوزه سلامت كشور " با حضور كليه دانش آموزان سال آخر رشته علوم تجربي در سطع استان (حدود 1200 نفر) و با همكاري دانشجويان رتبه هاي برتر و داراي استعداد درخشان در رشته مقاطع مختلف دانشگاه، و با دعوت از مديران و مسوولين محترم ادارات آموزش و پرورش سطح استان، مديران دانشگاه، روساي دانشكده ها،  اعضاي هيات علمي دانشگاه، مسوولين كارگروه هاي برنامه تحول و نوآوري در آموزش علوم پزشكي دانشگاه و ... در روز يكشنبه 24 ارديبهشت ماه سال 1396 از ساعت 13-10 در محل ساختمان مركزي دانشگاه علوم پزشكي شاهرود برگزار مي نمايد.

جشنواره آموزشی