دبيرخانه طرح تحول و نوآوري آموزش علوم پزشكي

اولين جلسه هماهنگي دبيرخانه طرح تحول و نوآوري برنامه آموزش عالي حوزه سلامت در روز دوشنبه مورخه 1394/11/26 ساعت 13:30 با دعوت جناب آقاي دكتر حميد واحدي سرپرست محترم معاونت آموزشي و قائم مقام رياست دبيرخانه  طرح تحول و نوآوري برنامه آموزش عالي حوزه سلامت دانشگاه در محل جلسات معاونت آموزشي دانشگاه  برگزار گردید.

دستور كارها:

-تحويل بسته هاي تحول و نوآوري برنامه آموزش عالي حوزه سلامت به صاحبان بسته ها در دانشگاه.

-ارائه توضيحات از فعاليت هاي انجام شده در دانشگاه های کلان منطقه یک آمایشی.

-ارائه توضيحات لازم در خصوص انجام اولين مرحله از فرايند انجام كار.

-طرح و بررسي سایر موارد پيرامون موضوع .

مصوبات

1-كليه بسته هاي تحول و نوآوري برنامه آموزش عالي حوزه سلامت به صاحبان بسته ها تحويل گرديد.

2-جلسه با ارائه توضيحات آقاي دكتر واحدي و آقاي دكتر اميري در خصوص نحوه ادامه و روند كار آغاز؛ و در ادامه به سوالات مسوولين محترم كارگروه ها پاسخ داده شد.

3-تعيين كارشناس مسوول دبيرخانه طرح تحول و نوآوري برنامه آموزش عالي حوزه سلامت دانشگاه و آغاز به كار دبيرخانه مربوطه با صدور و ابلاغ دستورات معاونت محترم آموزشي دانشگاه.

در همين رابطه مقرر گرديد: مسوولين محترم بسته هاي تحول و نوآوري برنامه آموزش عالي حوزه سلامت ضمن معرفي اعضاي تيم برنامه ريزي خود نسبت به تحويل برنامه هاي راهبردي به دبيرخانه در مهلت تعيين شده اقدام نمايند.

اعضاي دبيرخانه:

-آقاي دكتر سيدعباس موسوي رياست دانشگاه و رياست دبيرخانه  طرح تحول و نوآوري برنامه آموزش عالي حوزه سلامت دانشگاه.

-آقاي دكترحميد واحدي سرپرست معاونت آموزشي و  قائم مقام رياست دبيرخانه  طرح تحول و نوآوري برنامه آموزش عالي حوزه سلامت دانشگاه.

-آقاي دكتر تورج اسدي نماينده دانشگاه در كلان منطقه يك آمايشي.

-خانم ميترا طاهري كارشناس مسوول دبيرخانه طرح تحول و نوآوري برنامه آموزش عالي حوزه سلامت دانشگاه.

-آقای دکتر مهدی میرزایی مسوول بسته آینده نگاری و مرجعیت علمی در آموزش پزشکی.

-آقاي احمد خسروي مسوول بسته حرکت بسوی دانشگاه های نسل سوم.(با سرگروهي دانشگاه علوم پزشكي شاهرود در كلان منطقه يك آمايشي).

-آقاي دكتر حسین ابراهيمي مسوول بسته آموزش پاسخگو وعدالت محور.

-آقای دکتر محمد امیری  مسوول بسته هاي 1-توسعه راهبردی هدفمند وماموریت گرای برنامه های آموزش عالی سلامت و 2-برنامه پایش بسته های تحولی.

-خانم مريم عباسيان مسوول بسته آمایش سرزمینی ماموریت گرایی تمرکزایی و توانمندسازی.

-آقاي دكترسيدشاهرخ آقايان مسوول بسته اعتلای اخلاق حرفه ای.

-آقاي دكتر علي دادگري مسوول بسته بین المللی سازی آموزش علوم پزشکی.

-آقای دکتر محمدحسن امامیان مسوول بسته توسعه آموزش مجازی در علوم پزشکی.

-خانم ربابه زروج حسيني مسوول بسته ارتقاء نظام ارزیابی وآزمون های علوم پزشکی. (با سرگروهي دانشگاه علوم پزشكي شاهرود در كلان منطقه يك آمايشي).

-آقاي دكتر عليرضا خواجه ميرزايي مسوول بسته اعتبار بخشی موسسات و بیمارستان های آموزشی.

-آقاي دكتر حميد كلاليان مقدم مسوول بسته توسعه وارتقاء زیرساخت های آموزش پزشکی.

-خانم دكتر سولماز ميرزا محمدي مسوول بسته ماموريت ويژه (توسعه دانش گياهان دارويي). (با سرگروهي دانشگاه علوم پزشكي شاهرود و دانشگاه علوم پزشكي گيلان در كلان منطقه يك آمايشي).

-آقاي دكتر محمد محمدي مسوول بسته ماموريت ويژه (توسعه پزشك خانواده شهري و روستايي).

-آقاي دكترمجيد سلامي مسوولين بسته ماموريت ويژه (توسعه دانش و مطالعات سرطان).

دوشنبه, ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۶