ثبت نام پذيرفته شدگان مرحله تكميل ظرفيت چهل و سومين دوره آزمون پذيرش دستيار تخصصي

سال تحصيلي96-1395

ضمن عرض تبريک و با آرزوی موفقيت برای پذيرفته شدگان محترم، به آگاهی می رساند ثبت نام از روز دوشنبه 95/10/6 لغایت روز چهارشنبه 95/10/8  از ساعت 15-8 به صورت حضوری انجام می گردد.

آدرس: شاهرود- میدان هفتم تیر- ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود- دانشکده پزشکی طبقه سوم- اتاق 425  امور آموزشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی تلفن تماس: 02332395005

مدارك مورد نياز جهت ثبت نام حضوری

-عكس رنگي 4×3 با پشت نويسي كامل 12 قطعه.

-اصل شناسنامه و دو سری فتوکپی صفحات اول، دوم و سوم شناسنامه.

-اصل کارت ملی و دو سری فتوکپی (پشت و رو).

-اصل دانشنامه یا اصل گواهی فارغ التحصیلی دوره پزشکی عمومی که به تایید دانشگاه مربوطه رسیده باشد و دو نسخه فتوکپی.

-ارائه گواهي مبني بر فراغت از تحصيل تا 31 شهريور ماه 1395 (براي دانشجويان ترم آخر)

-اصل پروانه دائم پزشکی و دو سری فتوکپی.

- اصل گواهی پايان طرح نيروی انسانی ويا معافيت از طرح و 2 سری فتوکپی.

-ارائه نامه از محل استخدام مبني بر موافقت بدون قيد و شرط با ادامه تحصيل از سوي بالاترين مقام سازمان مربوطه.

-رونوشت حكم ماموريت آموزشي يا مرخصي بدون حقوق براي پذيرفته شدگاني كه در استخدام رسمي، پيماني وزراتخانه ها ، سازمانها و نهادها و... مي باشند.

تصوير كارت پايان خدمت يا معافيت ازخدمت نظام وظيفه براي آقايان به صورت كارت هوشمند يا گواهي تعويض از مراكز پليس + 10 و دو نسخه فتوکپی.

تبصره:پذيرفته شدگان مشمول معافيت تحصيلي موظفند تا دو ماه با در دست داشتن گواهي فراغت از تحصيل مقطع پزشكي عمومي (اعلام فراغت به سازمان وظيفه )جهت تمديد معافيت تحصيلي به آموزش دانشكده مراجعه نمايند.
-اصل کارت سهميه ايثارگران و 2 نسخه فتوکپی.

-تصوير كارنامه قبولي با ذكر نمره و رتبه قبولي در آزمون دستیاری تخصصی.

- تسويه حساب از صندوق رفاه دانشجويان و دو سری فتوکپی (به جز فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی)

-دو سری فتوکپی برابر اصل شده حكم استخدامي جهت پذيرفته شدگان مستخدم.

-گواهی پایان دوره در مقطع پزشکی عمومی جهت آن دسته از پذیرفته شدگانی که با استفاده از قانون تسهیلات متاهلین، استعدادهای درخشان و ... در آزمون دستیاری تخصصی شرکت نموده اند بهمراه دو سری فتوکپی.

*پذيرفته شدگان مشمول نظام وظيفه (سهميه های رزمندگان، رتبه اول، استعداد درخشان و متاهلين) بايد دفترچه آماده به خدمت بدون مهر غيبت و با تاريخ معتبر را تا تاريخ 15/7/1395 جهت اقدامات بعدی ارائه نمايند.

تذکر 1: نقل و انتقال دستياران پذيرفته شده امکانپذير نخواهد بود.

تذکر3: قبولی داوطلبانی که به هر دليل تا پايان شهريور ماه 1395 فارغ التحصيل نشده اند و يا خدمات قانونی و نظام وظيفه را طبق دستور العمل ثبت نام به پايان نرسانند، کان لم يکن تلقی خواهد گرديد.

مدارك مورد نيازجهت تحويل به هسته تحقيق و نظردهي(گزينش):

-فرم هسته تحقيق و نظر دهي(گزينش) دو سري از صفحات اول و دوم.

-كپي از تمام صفحات شناسنامه يك سري

-كپي كارت ملي يك سري

-دو قطعه عكس پشت نويسي شده

-داوطلباني كه در استخدام رسمي دولت و يا نيروهاي نظامي و انتظامي مي باشند

يك نسخه از حكم كارگزيني ممهور به مهر كارگزيني محل خدمت

توجه:

-داوطلبان جهت تسريع و تسهيل در امر ثبت نام در هسته تحقيق و نظر دهي (گزينش) مدارك مورد نياز را قبلا آماده و مراجعه فرمايند.

يكشنبه, ۰۱ اسفند ۱۳۹۵