بازديد دانش آموزان سال چهارم رشته تجربي از دانشكده ها:

در روز چهارشنبه 26 آبان 1395 طي بازديدي تعداد 42 نفر از دانش آموزان پايه چهارم رشته تجربي يكي از دبيرستان هاي شاهرود از دانشكده پزشكي و دانشكده پرستاري، مامايي دانشگاه، با رشته ها و مقاطع مختلف تحصيلي دانشگاه، مراكز مهارت هاي باليني، آزمايشگاه ها، سالن آناتومي و ... آشنا شدند.

در اين بازديد كه با همت معاونت محترم آموزشي و مديريت محترم امور آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه انجام گرفت؛ آقاي دكتر مهدي ميرزايي رييس محترم دانشكده پزشكي با ارائه توضيحات كامل، دانش آموزان را در خصوص مقاطع و رشته هاي تحصيلي موجود دانشگاه، بازار كار دانش آموختگان در رشته هاي مختلف، نكات مهم انتخاب رشته در كنكور سراسري؛ همچنين معرفي رشته پزشكي با دو شيوه سنتي و ريفرم آشنا نمودند.

در ادامه دانش آموزان طي بازديد از آزمايشگاه آموزشي، پژوهشي دانشگاه، مراكز مهارت هاي باليني پرستاري، مامايي و  CPR و سالن آناتومي و تشريح دانشگاه ديدن كردند.

دوشنبه, ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۶