ثبت نام پذيرفته شدگان نهايي دوره دكتري تخصصي (Ph.D) سال تحصيلي 96-1395

ضمن عرض تبريك و خير مقدم به پذيرفته شدگان نهايي آزمون دوره دكتري تخصصي (Ph.D) سال تحصيلي 96-1395 دانشگاه، به اطلاع مي رساند، تاريخ ثبت نام از پذيرفته شدگان در روزهاي 17، 18 و 19 مهر ماه اعلام مي گردد.

كليه پذيرفته شدگان با در دست داشتن مدارك مورد نياز ثبت نام در روز هاي اعلام شده به آدرس: شاهرود-ميدان هفتم تير- ساختمان مركزي دانشگاه علوم پزشكي شاهرود- طبقه فوقاني دانشكده پزشكي- اتاق 425 مراجعه نمايند. تلفن تماس 32395005-023

-توجه: عدم مراجعه و ثبت نام هر يک از پذيرفته شدگان در تاريخ های مقرر به منزله انصراف بوده و هيچ گونه اعتراضی در اين مورد پذيرفته نخواهد بود. لازم به ذكر است اعلام اسامی پذيرفته شدگان صرفاٌ براساس گزينش علمی بوده و انجام ساير مراحل پذيرش توسط دانشگاه انجام می شود.

مدارك لازم جهت ثبت نام:

1-شش قطعه عكس 4 × 3.

2-اصل و كپی شناسنامه ( 2 سری از تمام صفحات).

3-اصل و كپی كارت ملی.

4-اصل و كپی دانشنامه و ريز نمرات كارشناسی ارشد يا دكترای حرفه ای كه نشان دهنده فراغت از تحصيل باشد. لازم به ذكر است دانشجويان ترم آخر نيز می بايست مداركی كه نشان دهنده فراغت از تحصيل تا تاريخ 1395/6/31 باشد ارائه نمايند.

5-اصل و كپی مدرک نشان دهنده وضعيت نظام وظيفه (براي آقايان).

6-اصل و كپی مدرک زبان.

7-موافقت نامه بدون قيد و شرط برای ادامه تحصيل از بالاترين مقام مسوول اداری و گواهی مرخصی بدون حقوق ساليانه برای مربيان رسمی.

8-حكم استخدام رسمی قطعی جهت استفاده كنندگان از سهميه مازاد مربيان رسمی.

9-فرم تسويه حساب با صندوق رفاه دانشجويان.

10-گواهی وضعيت طرح نيروی انسانی (اتمام طرح نيروی انسانی ،معافيت يا ترخيص از طرح نيروی انسانی) (اصل و يك برگ كپي).

معاونت آموزشي دانشگاه علوم پزشكي شاهرود